Näyttelyhakuja vuodelle 2018

Galleria Huuto:
Haku Galleria Huudon syyskaudelle 2018 on nyt auki!
Näyttelyhakemusten deadline on maanantaina 25.9.2017
Ohjeita ja lisätietoja löydät meidän sivulta tästä linkistä:
http://www.galleriahuuto.net/?page_id=53
Galleria 5:
Haku 30.9. mennessä: Galleria 5:den näyttelyhaku kesälle ja syksylle 2018
Galleria 5 sijaitsee Oulun ydinkeskustassa viehättävässä keltaisessa puutalossa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Yksi tiloista on pimennettävissä. Galleriaan on investoitu uudet LED-valot viime vuonna ja seinäpinnat on kunnostettu tänä vuonna. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin. Galleria on avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleriaa ylläpitää Oulun Taiteilijaseura -63 ry.
Näyttelyvuokra on 1200 € / 3 viikkoa ja 1600 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat vuokrasta 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. markkinointi ja tiedotus, näyttelyn valvonta, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt. Uutuutena on gallerian nettisivuille avattu myyntikokoelma, jossa teokset ovat esillä näyttelyn ajan ja taiteilijan halutessa myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24%.
Hakuaika kesälle ja syyskaudelle 2018 on 30.9.2017 asti
Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä: 
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
* 5 kpl valokuvia/tulosteita 
* Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4vko)
Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset osoitteeseen:
galleria5nayttelyhaku@gmail.com TAI Galleria 5/Näyttelytoimikunta, PL 42, 90015 Oulun kaupunki.
Näyttelyvalinnat tekevät Oulun Taiteilijaseura -63 ry:stä muodostuva Näyttelytoimikunta.
Lisää tietoja galleriasta (mm. sisäkuvia ja pohjapiirros): http://galleria5.artoulu.fi/

sekä Facebookissa: https://www.facebook.com/Galleria5Oulu/

 

Galleria Katariina:
Helsingin Taiteilijaseuran Galleria Katariinan & Studion haku syyskaudelle 2018 on käynnissä
Galleria Katariina, Kalevankatu 16, Helsingin keskusta
Haettavat näyttelyajat sijoittuvat ajanjaksolle heinä–joulukuu 2018. Yksittäinen näyttelyaika on noin kolme viikkoa. Galleriaan sopivat monen tyyppiset teokset: maalaukset, veistokset, grafiikka, valokuvat, installaatiot ja videoteokset. Galleria on kooltaan noin 60 m2, tila jakautuu kahteen huoneeseen. Vuokra sisältää kutsun ja julisteen suunnittelun ja painatuksen.
Haussa ovat myös Galleria Katariinan studiotilan ajat syyskaudelle 2018, deadline sama 15.10.2017.
Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.10.2017 (saman päivän postileima kotimaasta kelpaa)
Hakemus sisältää täytetyn hakemuslomakkeen, näyttelysuunnitelman, ansioluettelon, kuvaluettelon ja kuvia muistitikulla tai cd:llä jpg-muodossa. Ks. tarkempia ohjeita hakijoille, www.helsingintaiteilijaseura.fi (Galleria Katariina/ näyttelyaikojen haku tai Galleria Katariinan Studio/näyttelyaikojen haku)
Helsingin Taiteilijaseura & Galleria Katariina
Kalevankatu 16, 00100 Helsinki
gsm 0440 551 678
hannele.nyman@helsingintaiteilijaseura.fi
www.helsingintaiteilijaseura.fi

 

Galleria 3H+K:
Taiteilijaseura NYTE ry:n ylläpitämä näyttelytila Galleria 3H+K sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa valoisassa huoneistossa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 47. Näyttelytilaa on yhteensä n. 100 m², 49 m² huone ja 40 m² huone.
Näyttelyaikaa haetaan 30.9.2017 menessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, jonka liitteenä on kuvamateriaalia teoksista, joko sähköpostilla tai kirjepostilla.
Normaali näyttelyaika on 3 viikkoa. Näyttelyvuokra on yhteensä 600,00 euroa. Tilaa voi vuokrata myös huoneittain, jolloin 49m² huone on 325,00 euroa ja 40m² huone on 275,00 euroa. Jäseniltä 300 euroa ja 250 euroa.
Taiteilija vastaa näyttelyn ripustuksesta ja purkamisesta, teosten kuljetuksista ja vakuutuksista, kutsujen ja lehdistötiedotteen laatimisesta sähköisesti, julisteiden painatus- ja postituskuluista sekä avajaistarjoilusta. NYTE vastaa tiedotuksesta, sähköisten kutsukorttien ja tiedotteiden lähettämisestä kattavalla listalla, julisteiden levityksestä, näyttelyn valvonnasta ja tilan siivouksesta, sekä avustaa omien resurssien mukaan näyttelyn ripustuksessa ja purkamisessa.
Tapahtumaviikonloput ovat jokaisen näyttelyn välillä olevia vapaita viikonloppuja. Ne ovat haettavissa erilaisille kokeellisille tapahtumille, keikoille, työpajoille ja muille mahdollisille projekteille. Avoimet ajat voit tarkistaa näyttelykalenterista tai kysyä sähköpostitse.
Lisätietoja:
Näyttelysihteeri Henna Tyrväinen / 040 7283443
galleria3hk [at] gmail.com / nyte.fi

 

KANKAANPÄÄN GALLERIA: 
KANKAANPÄÄN GALLERIA – näyttelyhaku vuodelle 2018 Kankaanpään gallerian vuoden 2018 näyttelyhaku on käynnistynyt ja päättyy 30.9.2017. Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen kankaanpaan.galleria@gmail.com. Liitä hakemukseesi näyttelyaikatoive, lyhyt näyttelysuunnitelma, CV ja muutamia kuvia teoksistasi. Tiedot valinnoista pyritään lähettämään hakijoille lokakuun puolivälissä. Kankaanpään Galleria on Kankaanpään Taideyhdistys ry:n ylläpitämä näyttelytila. Kankaanpään keskustassa sijaitseva galleriatila on neljän huoneen ja käytävätilan kokonaisuus, yhteensä 124 m2. Gallerian käytävä toimii läpikulkuna samassa kiinteistössä sijaitsevaan Taitokeskukseen. Näyttelytilavuokra on: – 200 € – 120 € Kankaanpäässä asuville taiteilijoille – 50 € Kankaanpään taidekoulun opiskelijoille – ilmainen Kankaanpään taideyhdistyksen jäsenille Näyttelyaika on noin 4 viikkoa, sisältäen ripustus- ja purkupäivät. Galleria on avoinna ke klo 12–18, to ja pe klo 12–16 ja la klo 11–14. Keskiviikosta perjantaihin näyttelyjä valvoo gallerianvalvoja, lauantaivalvonnasta sovitaan kunkin näyttelynpitäjän kanssa erikseen. Lisätietoja kankaanpaan.galleria@gmail.com 044-935 1619 Kankaanpään galleria, Jämintie 2 D, Kankaanpää

 

Galleria Becker:
Nyt on haussa Jyväskylän Taiteilijaseura ry:n Galleria Beckerin näyttelyajat syyskaudelle 2018 (heinäkuu – joulukuu) Hakemukset 30.9.2017 mennessä.
Gallerian pinta-ala on 56 m2 ja korkeus 3,20 m, ripustusmetrejä n. 37 m. Vuokra on 1240€ (1000€ + alv. 240€) €/kolmen viikon näyttelyjaksolta. Näyttelyn kutsukortit voi lähettää sähköisenä, mutta paperikutsujen lähettäminen on myös mahdollista. Galleria yhteydessä on vierashuoneisto, jota voi vuokrata sen vapaana ollessa mm. ripustuksen ajaksi. Vuokra 50€/ensimmäinen yö ja seuraavat 25€. Lisätietoja ja pohjapiirros sivuillamme: www.jkltaiteilijaseura.net . Lisätietoja myös: Tuija Ollikainen 040 824 3031 tai sähköpostitse jkl.taiteilijaseura@kolumbus.fi
Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä:
*Hakemus
* Vähintään 5 kpl valokuvia/tulosteita
* Ansioluettelo
Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset kuvaliitteineen osoitteeseen: Jyväskylän Taiteilijaseura ry, Näyttelytoimikunta, Seminaarinkatu 28, 40100 Jyväskylä tai sähköisesti osoitteeseen jkl.taiteilijaseura@kolumbus.fi

 

GALLERIA RONGA:
Haussa on nyt näyttelyajat vuode 2018 heinä-joulukuulle. Haku 29.9.2017 mennessä.
Galleria Ronga on AvaraTaide ry:n 73,50 m2 näyttelytila Tampereella. Galleria sijaitsee keskeisellä paikalla Rongankadulla. Näyttelytoiminnan lisäksi tilaa on mahdollista vuokrata myös erilaisiin projekteihin ja esityksiin. Avarataide ry on kuvataiteilijoiden perustama yhdistys, joka ylläpitää vapaaehtoisvoimin Galleria Rongan näyttelytoimintaa.
Näyttelyhakemus: Vapaamuotoinen hakemus, näyttelysuunnitelma, ansioluettelo sekä 5-10 uudehkoa teoskuvaa. Hakemuksen voi lähettää joko paperiversiona (kuvat A4 – kokoisina laser – tai mustesuihkutulosteina), cd:llä tai sähköpostissa (Kuvien koko korkeintaan yht. 2 Mt. Resoluutio 72).
Näyttelyajat: Pääsääntöisesti kolme viikkoa, mutta myös lyhyempi aika on mahdollinen. Lyhyempi näyttelyaikatoive on mainittava hakemuksessa.
Provisio: Taiteilijalta ei peritä provisiota.
Näyttelyvuokra vuodelle 2018: Kolme viikkoa 900 € ja kaksi viikkoa 700 €. Näyttelyvuokran suuruus tarkistetaan joka vuosi mahdollisten avustusten myötä. Voittoa tavoittelematon yhdistys pyrkii pitämään vuokrat mahdollisimman alhaalla. Jäsenille näyttelyvuokrat ovat edullisempia. Otamme jatkuvasti vastaan uusia jäsenhakemuksia. Galleriassa on taulu-tv ja dvd-soitin, joita voi käyttää esimerkiksi videoiden ja valokuvien esittelyyn.
Hakuajat: Vuoden 2018 heinä-joulukuun näyttelyaikoja haetaan 29.9.2017 mennessä. Hakemukset lähetetään määräpäivään mennessä (viimeisen palautuspäivän postileima hyväksytään) osoitteeseen: AvaraTaide ry/ Galleria Ronga, Rongankatu 1 C 9, 33100 Tampere tai sähköpostitse: avarahaku@avarataide.fi . Samasta osoitteesta tarvittaessa myös lisätietoja, tai osoitteesta valvoja.galleriaronga@gmail.com.
Hakemusmateriaali palautetaan vain, jos mukaan on liitetty tarvittavilla postimerkeillä varustettu palautuskuori osoitetietoineen. Kuoreen: Näyttelyhaku
Lisätiedot: Galleria Ronga, avarahaku@avarataide.fi / http://www.avarataide.fi

 

LÖNNSTRÖMIN TAIDEMUSEON PROJEKTIHAKU:
Lönnströmin taidemuseo toteuttaa yhteistyössä kuvataiteilijoiden kanssa nykytaiteen projekteja. Projektihaku 2017 päättyy 31.10.2017. Suomen itsenäisyyden kunniaksi Teresia ja Rafael Lönnströmin Säätiön hallitus on varannut uudelle projektille 150 000 euroa. Hakija voi ehdottaa nykytaiteen projektia, jonka taidemuseo toteuttaa yhdessä kuvataiteilijan tai kuvataiteilijaryhmän kanssa vuosina 2018–2020.
Lisätietoa: projekti@lonnstrominmuseot.fi http://www.lonnstrominmuseot.fi/taidemuseo/projektihaku2017

 

PORIGINAL GALLERIA:
Porin taidemuseolla on ollut vuodesta 1984 vaihtuvia näyttelyitä varten käytössä galleriatila, joka sijaitsee Kokemäenjoen rannalla, entisessä suolamakasiinissa, Eteläranta 6:ssa, taidemuseon välittömässä läheisyydessä. Poriginal galleria esittelee ajankohtaista kotimaista ja satakuntalaista taidetta kansainvälistä näkökulmaa unohtamatta. Näyttelyaika galleriassa on 16 vuorokautta (lauantaista tiistaihin). Porin kaupungin kulttuurilautakunnalle osoitetut vapaamuotoiset näyttelyhakemukset vuodelle 2018 tulee toimittaa vuoden 2017 syyskuun loppuun mennessä galleriaan.
HAKEMUS: näyttelysuunnitelma, kuvamateriaalia teoksista (CD:llä), ansioluettelo sekä muuta mahdollista näyttelyyn liittyvää aineistoa. Hakemukseen liittyvää aineistoa ei palauteta.
Näyttelytilan vuokra on koko tilasta 580 euroa ja yhdestä kerroksesta 360 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myyntiprovisiota ei peritä.
Vuokraan sisältyy: siivous ja valvonta, lehdistölle tiedottaminen, näyttelyyn liittyvän kirjallisen materiaalin kopiointi, rajoitettu määrä veistosjalustoja, yms. tarvikkeita.
Tarvittaessa sopimuksen mukaan videonauhuri, -monitori ja -tykki sekä äänentoistolaitteet.
Vuokraan EI sisälly: ripustaminen ja purkaminen, teosten kuljetus ja mahdolliset vakuutukset, kutsukorttien painatus ja postitus, julisteen painatus ja jakelu, avajaisjärjestelyt, maksulliset lehti-ilmoitukset, näyttelyä koskevan kirjallisen materiaalin laatiminen.
http://www.poriartmuseum.fi/fin/poriginal-galleria/hakuohjeet.php
Lisätietoja: Gallerianhoitaja Kai Ruohonen, puh. 044 701 4737, etunumi.sukunimi@pori.fi

 

Varikko Galleria:
VARIKKO GALLERIAN NÄYTTELYHAKU VUODELLE 2018 Varikko Galleria on Varikko ry:n ylläpitämä taiteilijavetoinen vaihtuvien näyttelyiden tila. Galleria sijaitsee vanhalla veturitallilla Seinäjoen ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä rautatie- ja bussiasemalta. Galleriatila on Varikon toisessa kerroksessa ja on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-17. Gallerian lattia on harmaata kivimosaiikkia, pinta-alaltaan noin 60 m2. Seinät ovat valkoista kipsilevyä ja kalkkimaalattua tiiltä. Ripustusmetrejä on yhteensä 30. Seinien korkeus vaihtelee 2,4 metristä 2.9 metriin. Galleriaan johtavassa portaikossa on ikkuna etelään. Tilassa on yleisvalot ja spotteja teosten valaisemiseen. Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää kuvia teoksista, teostiedot, taiteilijan ansioluettelon sekä näyttelysuunnitelman. Näyttelyvuokra /3 viikkoa + ripustusviikko (sis. ALV 24 %) on 720€. Galleriavuokra sisältää näyttelyn markkinoinnin, siivouksen ja valvonnan. Toivomme hakemuksia laajalti eri nykytaiteen aloilta. HAKEMUKSET LÄHETETÄÄN 15.10.2017 MENNESSÄ (15.10.17 klo 16. tai viimeisen päivän postileima) osoitteeseen Kalevalantie 6 B, 60100 Seinäjoki tai sähköpostilla galleriavarikko@gmail.com Lisätietoja saat numerostamme 0440 669920 (ke-su klo 11-17) tai sähköpostilla galleriavarikko@gmail.com TERVETULOA PITÄMÄÄN NÄYTTELYÄ VARIKOLLE!

 

 

Galleria Uusi Kipinä:
Galleria Uuden Kipinän syksyn 2018 näyttelyaikojen haku on auki tiistaihin 30.10.2017 asti!
Haussa olevat ajat:4.-22.7.2018, 25.7.-12.8.2018, 15.8.-2.9.2018, 5.-23.9.2018, 26.8.-14.9.2018, 17.10.-4.11.2018, 7.-25.11.2018, 28.11.-16.12.2018
HAKUOHJEET
Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella kirjallisella tai sähköisellä hakemuksella, joka sisältää:
• 5-8 hyvälaatuista kuvaa viimeaikaisesta tuotannosta (ei nettisivuosoitteita)
• teostiedot, teosten koko (korkeus/leveys/syvyys), tekotapa ja valmistumisvuosi
• näyttelyhakemus/suunnitelma
• maininta haettavasta tilasta ja toivomus näyttelyn ajankohdasta
• ansioluettelo/CV
• omat yhteystiedot; nimi, puhelinnumero, osoite, sähköposti

Hakemuksen voi lähettää sähköisellä hakulomakkeella joka lötyy osoitteesta
http://galleriauusikipina.net/hakuohjeet/

 

Taidekeskus Ahjo:
Ensi vuodelle Taidekeskus Ahjossa vapaita näyttelyaikoja:
10.1. – 31.1.2018 Sysi-sali, Koksi-sali, Kytö-tila, Hiili-tila
4.3. – 28.3.2018 Sysi-sali
7.6. – 3.7.2018 Sysi-sali

Tammikuun näyttelyjakson tiloja on mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen.
Hakea voit sähköisesti tai paperilomakkeella postitse.
Lähetä hakemuksesi 15.11.2017 mennessä!
Ahjon nettisivuilta löytyvät hakulomakkeet ja tietoa näyttelytiloista, kuvineen ja pohjapiirustuksineen.