Huhtikuun kuukauden taiteilija Porin taidelainaamossa on Heli Väisänen

Porin taidelainaamon huhtikuun taiteilija Heli Väisänen:

Olen Raumalla asuva ja Harjavallasta kotoisin oleva taidegraafikko ja  keraamikko.

Tarinat ovat tärkeitä teoksissani. Käsittelen niissä ihmiselämään liittyviä asioita, tukiverkkoja ja sielun sisaruutta, elämää, kasvua, arkea ja unia. Teoksissani kulkee mukana positiivinen vire, pieni huumorin pilke tai onnen hetki.

Työskentely on minulle prosessi, jonka aikana aika ja paikka katoavat, ajatukset lentävät ja luonnos muovautuu uudelleen – teos johdattaa seuraavaan teokseen. Koen taiteen tekemisen ja työskentelyprosessin hyvin voimauttavana, iloa, energiaa ja onnellisuutta tuottavana! Iloa tuo myös se, jos teokseni koskettaa jotakuta ja saa uuden tarinan kokijansa kautta.

Teokseni ovat useimmiten grafiikkaa tai keramiikkaa. Grafiikassa minua kiinnostavat monet eri menetelmät, mutta erityisen ihanaa on kuparille piirtämisen keveys, viivan elävyys ja sävyillä leikittely. Useimmiten tekniikkani onkin etsaus ja akvatinta. Olen myös hyvin innokas oppimaan aina uutta ja kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja asioita.

Taidelainaamon näyttelyyn tuon lähinnä pieniä mustavalkoisia grafiikanvedoksia, joissa pohdiskelen naisen elämää, sekä muutaman isomman teoksen.

Yhteystiedot:

Heli Väisänen

Bookmark the permalink.

One Response to Huhtikuun kuukauden taiteilija Porin taidelainaamossa on Heli Väisänen

1. Pingback: Huhtikuun kuukauden taiteilija Porin taidelainaamossa on Heli Väisänen – Porin Taiteilijaseura ry.