Lokakuun kuukauden taiteilija Porin taidelainaamossa on Kirsi Jaakkola

KirsiJaakkola Escape daydreaming V 2011 sekatekniikka levylle, Ø 57 cm Teoksen lainaushinta on 68 € kuukaudessa.

Kirsi Jaakkola Escape daydreaming V 2011
sekatekniikka levylle, Ø 57 cm
Teoksen lainaushinta on 68 € kuukaudessa.

Lauantaina 3.10. alkaa Porin Taidelainaamossa uusi käytäntö: Yleisölle jo tutuksi tulleiden taiteilijoiden yhteisripustusten kanssa alkavat vuorotella ”Kuukauden taiteilija” -näyttelyt. Tällöin yksi taiteilija tai joskus taiteilijapari tai muutaman taiteilijan ryhmä tuo taidelainaamoon oman teoskokonaisuutensa. Kuukauden taiteilijan teokset ovat ostettavissa tai vuokrattavissa kuukausimaksulla taidelainaamon periaatteiden mukaisesti.

Ensimmäinen kuukauden taiteilija on lokakuun taiteilija Kirsi Jaakkola. Kirsi Jaakkola on kankaanpääläinen kuvataiteilija. Taidelainaamossa esillä olevat teokset ovat Arjen rajauksia -nimisestä sarjasta.  Arjen käsitteen hahmottaminen luo teoksille yleisen viitekehyksen, missä tavalliset sattumukset nousevat merkityksellisiksi tapahtumiksi, jotka irtautuvat yksityisestä yleiseksi, tuttuudeksi ja tunnistettavuudeksi. Teokset ovat sekatekniikkamaalauksia levylle.

Lisätietoja taiteilijasta sivuilta kirsijaakkola.blogspot.fi

Kirsi Jaakkolan teoksia voi selata myös  Taidesatamassa: http://taidesatama.fi/taiteilija/9/teokset/ Myös sitä kautta voi ottaa yhteyden taiteilijaan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.