Piirrä nyt ja hae mukaan kiertonäyttelyyn

Lahden ja Rovaniemen taidemuseot kutsuvat kaikkia suomalaisia ja Suomessa asuvia taiteilijoita osallistumaan nykypiirustusta laajasti käsittelevään Piirrä nyt! -näyttelyyn.

Piirtäminen on taiteen alat läpäisevä perusilmaisu ja läsnä jokaisen arkipäivässä. Piirrä nyt! haluaa esitellä, mitä piirtäminen on juuri tällä hetkellä. Se on avoin kaikille ajateltavissa oleville lähestymistavoille, on sitten kyse taidepiirtämisestä, piirretystä animaatiosta, performanssista tai jostain, jota emme osanneet kuvitellakaan.

Kiertonäyttelykokonaisuuden järjestävät Lahden taidemuseo, Rovaniemen taidemuseo, Lahden taiteilijaseura ry ja Suomen taidegraafikot ry. Kiertonäyttely alkaa Lahden taidemuseosta 9.10.2015 – 24.1.2016 ja jatkaa sieltä Rovaniemen taidemuseoon, jossa se on avoinna 12.2.-10.4.2016.

Näyttelyteokset valitsee kolmihenkinen jury, jonka jäsenet ovat amanuenssi Maija-Riitta Kallio, sarjakuvataiteilija Hanneriina Moisseinen ja taidegraafikko Jaakko Rönkkö.

Hakeminen mukaan näyttelyyn tapahtuu sähköisesti netin kautta. Hakuaika on käynnissä 19.1.-30.4.2015. Lue näyttelyn info-teksti ja täyttöohjeet huolellisesti.

Hakusivusto ohjeineen löytyy osoitteesta: http://piirranyt.opencurat.com