Kuvataiteen päivä 10.7.2017

Porin Taiteilijaseura juhlistaa kuvataiteen päivää yhdessä Porin taidegraafikoiden kanssa piirustustapahtumalla. Porin Taidegraafikoiden Urban sketching / kaupunkiluonnoksia tapahtuma ja Porin Taiteilijaseuran Kaupunkikuvia Porista -luonnostelua.

Päivä aloitetaan Porin Taidegraafikoiden Paja & Galleriassa kello 12, jossa Juuso Leppälä pitää alustuksen katupiirtämisestä.

klo 12–16 Porin Taiteilijaseuran osalta ohjelmassa on Kaupunkikuvia Porista -luonnostelua. Porin Taiteilijaseuran taiteilijat työskentelevät kaupunkitilassa omin tekniikoin ja välinein ja tekevät luonnoksia Porilaisista kaupunkinäkymistä. P-galleria on avoinna yleisölle ja toimii taiteilijoiden tukikohtana.

Kello 16 kokoonnutaan taidegraafikoiden kanssa Paja & Galleriassa jossa esitellään päivän tuotoksia, tutustutaan toisiimme. Tarjoilua.